24-08-07

Hindernis nummer 3: chipseters op de moni-activiteit

 

Als je wat er gisterenavond was een moniactiviteit mag noemen, dan mag je mij voortaan Sjef-Thomas noemen. Maar een hindernis was het allesinds wel. Het enige patroon dat ik in de avond heb kunnen ontdekken, draaide rond de drie pakken chips die Bompie voor haar verjaardag had meegebracht. Dus kunnen we wel concluderen dat de activiteit erin bestond chips te eten. Dat was niét leuk. Vooral niet omdat mijn uit voorzorg meegenomen graantjes veel sneller opwaren dan de drie zakken chips. Tot de Pretty Nurse ermee ging gooien en ze de grond op gingen. Toen was het er ook mee afgelopen.

Maar dat neemt niet weg dat het helemaal niet leuk was, om tussen je so-called-friendjes te zitten die absoluut niets leuks doen op de laatste moniactiviteit voor jou die zomer, behalve iets waar je helemaal niet aan kan meedoen omdat je op dieet bent. Thoughtful zijn ze wel.

Gelukkig was daar nog die kokosnoot van het stagespel van Pastoor R'Inca. Gelukkig kon Bompie die kapot gooien op de betonnen vloer van onze prachtige splinternieuwe culturele gemeenschapszaal. Gelukkig kon ik met gevaar voor eigen leven en nog meer littekens met een aardappelmesje stukken vruchtvlees lospeuteren en die opeten. Gered door een kokosnoot.

En zeggen dat ik gisteren mijn één-week-op-dieet vierde. En dat maakt mij vandaag een beetje moedeloos: vanavond gaan zwemmen, met de traditionele hongerbui achteraf, en niets mogen sneukelen? Hoe ga ik dat overleven?

10:57 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.